View site in English  English
Facebook
Nedelja intenzivnog učenja engleskog u vašoj školi

Želim najbolje za svoje dete

Student images

Želite da vaše dete bude zadovoljno i uspešno. Veće šanse za uspeh svakako će imati uz aktivno korišćenje engleskog jezika. Šta onda čekate?

break
break

Jednonedeljni intenzivni kursevi engleskog | Rezultati govore sami za sebe!

Poverenje

Kao profesionalna organizacija u oblasti obrazovanja, već 20 godina držimo kurseve u školama širom sveta. Ponosni smo jer obezbeđujemo visoko kvalitetne programme za koje verujemo da omogućuju potpuni razvoj detetovog potencijala.

Završna predstava

Na kraju nedelje imate priliku da vidite svoje dete na delu. Završan predstava organizovana je sa ciljem da se uverite koliko je vaše dete napredovalo i šta je postiglo nakon samo nedelju dana od početka kursa.

Osnovne karakteristike

  1. Kursevi su skrojeni prema potrebama učenika
  2. Zabavan način da se razviju samopouzdanje i jezičke veštine
  3. Alternativa skupim studijskim putovanjima u inostranstvo

Bez kompromisa o kvalitetu

  1. Šta mi možemo da ponudimo, a učenici već ne dobijaju na redovnim časovima?

Nastavnici provedu celu školsku godinu predajući gamatiku i gradeći osnovu učenja jezika. Ono što mi obezbeđujemo je cela nedelja posvećena vežbanju i usavršavanju govornih veština sa visoko kvalifikovanim profesorima iz Britanije kojima je engleski maternji jezik. Sve to bez potrebe za odlaskom na skupa putovanja u inostranstvo.

  1. Da li imate evidenciju o radu?

EIA je pionir u organizovanju ovakve vrste kurseva i u poslednjih 20 godina sarađivali smo sa stotinama škola širom sveta. Do sada smo sproveli visoko kvalitetne kurseve za stotine hiljada učenika. Redovno dobijamo pohvale od roditelja i nastavnika koji tvrde da naši kursevi imaju veliki efekat.

  1. Šta je obuhvaćeno cenom?

Cenom je sve obuhvaćeno i nema skrivenih troškova. Učenici dobijaju radne knjige, hemijske i fascicle. Sve što im je potrebno za sjajnu nedelju!

  1. Šta je doprinelo vašem uspehu?

Oduvek smo odbijali da pravimo kompromis o kvalitetu. To znači: sjajni predavači, odličan nastavni material i profesionalni odnos. Na taj način gradimo svoju reputaciju pouzdanog partnera u obezbeđivanju kurseva engleskog jezika.

  1. Da li imate akreditaciju?

Jedina smo organizacija koja nudi kurseve engleskog u školama širom sveta koja ima akreditaciju EAQUALS - www.eaquals.org